Veelgestelde vragen over een aankoop

Hier vind je een aantal vragen omtrent de aankopen via onze webwinkel. Mocht jou vraag niet beantwoord zijn kan je altijd contact opnemen met de communicatie afdeling.

Wat is een ZintuigenCraft Verwonderaar ?

Een ZintuigenCraft Verwonderaar rang is een aangekocht privilege in de minecraft server van ZintuigenCraft. Verwonderaar is een term die wij gegeven hebben aan deze privilege. Oorspronkelijk is het een Medewerker-rang waarbij je de mogelijkheid hebt om attracties te besturen, gebruik te maken van diverse extra modus (bijvoorbeeld vliegen) en diverse extra’s.

Hoe kan ik Verwonderaar kopen?

De webwinkel van ZintuigenCraft beschermt alle gegevens goed, bij deze betrouwbare site zie je een pagina genaamd ‘Pakketten’. Alle mogelijke aanbiedingen, acties die er zijn. Bij de pakketten zie je een omschrijving omtrent alle informatie die nodig is tot betrekking van jouw nieuwe rang.

Wanneer je op Verwonderaar (pakket naar keuze) klikt. En je druk vervolgens op ‘bestellen’. Wordt je doorgestuurd naar de officiële afreken pagina van ZintuigenCraft. Hier doe je de transactie die nodig is.

Wat is de levertijd van een product?

Wanneer u een factuur per mail binnen hebt zal het bij ons 2 tot 3 minuten duren voor de betaling is verwerkt. Wij behandelen uw persoonsgegevens net als schatten daarbij de langere wachttijd. Hierbij geld dat wanneer het factuur bij ons verwerkt is de speler de privileges zal ontvangen.

Mocht het langer duren dan hier staat aangegeven, vraag dan naar een Gastenservice of hoger in de server. Of neem contact met ons op via het contact formulier.

Kan ik met Ideal betalen?

Ja, zowel Paypal als Ideal ondersteunen we. Wil je weten hoe je gebruik kan maken van de Ideal-betaalmethode? Klik dan hier!

Welke betaalmethodes zijn er?

Het is mogelijk om bij ons transacties te voltooien met de betaalmethodes: Paypal en Ideal!

Meer vragen omtrent het gebruik van Ideal? Klik dan hier!